Häromdagen lottades spanska ligan för 2010-2011 därmed passar vi på Active Spain på att slå upp portarna för vår nya hemsida för fotbollsbiljetter till FC Barcelonas hemmamatcher!

Med 7 års erfarenhet av att förmedla fotbollsbiljetter och boende här är vi den mest erfarna svenska resebyrån baserad i Barcelona. Vi har servat 1000-tals nöjda kunder och planerar göra det i många år framöver. Vår målsättning är att kunna erbjuda det lilla extra, det personliga. Det är kul att våra kunder märker det och återkommer år efter år!

Vi hoppas att under de närmaste dagarna få in priser till både fotbollsbiljetter, fotbollspaket och de exklusiva VIP-paketen. Så länge kan du hitta FC Barcelonas matchdagar här. Vill du se alla matcher i spanska ligan under 2010-2011 så hittar du det i denna PDF.

Vill du direkt i mailen ha all information om matcher, biljettpriser och erbjudande? Följ oss genom att fylla i din e-postadress här till höger.

Varmt välkomna till en rykande het fotbollssäsong i Barcelona!

PS. Missa inte att vi även anordnar träningsläger i Barcelona!